Nyheter

Klart med start för Tom Kristensson i nästa deltävling i Rally-SM
Nu är det klart att SMK Hörbys Tom Kristensson tillsammans med Andreas Johansson, tävlande för Eskilstuna MK, kommer till start i den tredje deltävlingen i Rally-SM, Rally Nyköping den 10-11 maj.

Paret kommer att tävla med en Skoda Fabia RS Rally2 från det tjeckiska teamet Keane Motorsport, som man även gjorde i de två första deltävlingarna i vintras.

- Riktigt kul att få till starten här och det skall bli spännande att köra Skodan på grusunderlag för första gången, och ett stort tack till alla som gjort det möjligt, säger Tom

Tävlingen innehåller 15 specialsträckor på totalt ca 10 mil och har lockat drygt 100 anmälda. I anmälningslistan finns även ett antal deltagare från de nordiska grannländerna, eftersom den, förutom SM, även ingår i det nyinstiftade Nordic Rally Championship. Hela den svenska eliten finns på plats, förutom Oliver Solberg, som satsar på VM i WRC 2-klassen.

Efter vinterns två tävlingar ligger Tom på fjärde plats i den Internationella 4WD-klassen på 41 poäng. Leder gör Dennis Rådström, 45, före Fredrik Åhlin, 40, och Patrik Flodin 37 poäng