Nyheter

Totalseger för Tom Kristensson i Simrishamnsmixen
Tom Kristensson och co-driver Andreas Johansson tog en övertygande seger i Simrishamns MK:s tävling Simrishamnsmixen i lördags.


Foto Henrik Åkesson

Med Team SKÅAB:s Ford Fiesta R5 vann de med drygt 40 sekunders marginal till Kenny Stavbom MK Speed över de dryga 3 milen specialsträckor.

- En toppendag, säger Tom, totalseger och en bil som fungerade perfekt.

- Vi testade även ett av arragören tillhandahållet nytt notsystem, eftersom det inte är någon egen rekognosering på den här typen av tävlingar, och det fungerade bevisligen bra.

- Nyttigt att få prova på grus, i princip för första gången i år. Jag startade även i Anderslövsrallyt förra helgen i en Volvo 940, men där gick en oljeslang sönder redan på första sträckan, så det blev inte så mycket körande där.

- Det har varit och är mycket på gång just nu, i söndags körde jag VIP-bil i hemmaklubben SMK Hörbys asfaltstävling Bilmånsson Rallysprint och på lördag håller jag ihop med klubben en inspirationsdag för klubbens yngre co-drivers och förare, och även en del inbjudna från andra klubbar, i hur man skriver egna noter och förbereder sig för en tävling.