Nyheter

Dags för nästa utmaning i Rally-SM för Mattias Adielsson
På lördag är det dags för den andra deltävlingen i årets Rally-SM, denna gång är det Vinterpokalen som ska köras i skogarna runt Sandviken. Anmäld till tävlingen är göteborgaren Mattias Adielsson med Bosse Holmstrand som co-driver. De kommer till start i teamet Tisse Racings Skoda Fabia Evo2.

- Sandviken brukar alltid arrangera väldigt bra tävlingar, där jag trivs med att köra. Det känns bra och bilen passar mig otroligt bra, säger Mattias Adielsson

Vinterpokalen körs på lördag, med start redan klockan 8 på morgonen och beräknad målgång klockan 16. Redan på fredag inleds dock tävlingen för de aktiva som då kommer rekognosera banan och ha möjlighet att skriva egna noter. Det är totalt sex specialsträckor som ska köras, med en total längd på ca 12 mil. I klassen internationell 4wd är det totalt 15 st ekipage anmälda.

- Det är ett tuffare startfält än på länge i vår klass i år, detta är helt klart något som gör att man taggas ytterligare för att kunna göra ett bra resultat och det viktigaste är att vi har riktigt kul, det fungerar så bra tillsammans med Tisse racing, avslutar Mattias Adielsson.

Sofia Arstadius