Nyheter

Tom Kristensson Motorsport avbryter ERC-programmet 2023
Det är med stor ledsamhet som Tom och co-driver Andreas Johansson nu väljer att avbryta tävlandet i ERC - European Rally Championship efter 3 deltävlingar, och därmed också avslutar samarbetet med Tagai Racing Technology och Citroën.

- Det finns olika anledningar till detta beslut. Allt ifrån en känsla, till större utmaningar i arbetet med budgeten på grund av situationen i världen just nu, samt en del annat, säger Tom.

- Så klart hade man hoppats på en perfekt känsla och en riktigt härlig säsong i ett fantastiskt mästerskap, men uppenbarligen så infinner sig inte den, tyvärr

- Jag har kämpat i så många år och lärt mig att aldrig göra något som inte känns 100% bra eller rätt.

Detta med full respekt för alla inblandade, Teamet, Andreas, Pirelli, Citroën Racing och framför allt för min egen del, som jag väljer att göra så här.

- Det handlar verkligen inte om att jag inte vill köra rallybil. Viljan och glädjen finns där, men det behöver göras på rätt sätt. Det är så viktigt att det positiva överväger det negativa för att orka och kunna fortsätta, avslutar Tom.

Det är fortfarande många aktiviteter och händelser på gång och vi jobbar på en ny väg framåt.

Mitt i detta har det dykt upp en förfrågan från en person som varit väldigt involverad i min rallysatsning på olika vis. Det gäller att köra och synas, samt utvärdera olika saker i samband med Hovdalasprinten i Hässleholm redan den 3 juni, och som ingår i Rally-SM Grussprint.

Vi kommer därför komma till start i en av GN Motorsports Ford Fiesta Rally2 där.

- Detta kändes som en bra sak att göra i samband med denna situation och vi har därför valt att tacka ja till detta, säger Tom

Det är inga fler tävlingar planerade just nu utan vi får se hur framtiden utvecklar sig, nu kommer vi att köra och njuta av Hovdalasprinten, sen får vi se.

Vi vill ännu en gång rikta ett stort och varmt tack till alla inblandade!