Nyheter

Mattias Adielsson bröt East Sweden Rally
Det blev inget guld i Rally-SM för Mattias Adielsson och Andreas Johansson. Oturen var framme så att det inte ens blev någon medalj fast chanserna var stora.

- Mycket tråkigt att vi inte fick fajtas om det, men redan på tävlingens andra specialsträcka gav motorn upp i vår Mitsubishi. Det fanns inget vi kunde göra åt det och reparera gick heller inte, säger Adielsson och fortsätter.

- Så här är rally, ibland är materialet med oss ibland är det mot oss. Vi får ta nya tag nästa gång. Det hade ju varit roligt att få mäta sina krafter mot Sveriges senaste världsmästare i rally, Pontus Tidemand, säger en besviken Mattias Adielsson.

Nu är det fullt fokus på att sy ihop den plan som det arbetats efter inför 2018. Redan på onsdag åker Mattias och Andreas till Italien för att köra träningen inför nästa ERC tävling, Rally di Roma Capitale.

- Vi har under året åkte en del träningar i utlandet och även till helgen ska vi göra det i Italien. Vi har även en del möten inbokade som vi också ska klara av. Det kommer att bli en mycket intensiv höst för att få till nästa års satsning som vi så länge arbetat för. Jag vill även tacka för allt stöd som vi får på tävlingarna, det är så roligt att prata med alla som kommer fram till oss och är intresserade, jag hoppas bara att jag hinner med alla fast det ofta är mycket att tänka på innan start, avslutar Mattias Adielsson.

Urban Andersson